Vårt uppdrag
FÖRBÄTTRA, EFFEKTIVISERA OCH FÖRENKLA BEGAGNATHANDELN AV GOLFUTRUSTNING FÖR ALLA GOLFARE, I HELA NORDEN!
Vi vill göra det möjligt för golfare att spara pengar samtidigt som vi bidrar till en mer hållbar golfindustri.
Flygfoto över golfbana. Bli en bättre golfspelare besök foremarket och uppdatera din golfbag. Sveriges största marknadsplats för golf
Vår vision
Vi utvecklar en dynamisk marknadsplats där golfintresserade kan köpa, sälja och byta kvalitetsutrustning. Vi vill sänka tröskeln för andrahandshandeln av golfprodukter genom att erbjuda smarta handelslösningar som integrerad betallösning, transporter och återköpsprogram.

Säkerhet

Vi på Foremarket värnar om vår community. Därför kräver vi att alla medlemmar registrerar sig med BankID.

BankID är en säker e-legitimation som används av Sveriges största banker och myndigheter. När du registrerar dig med BankID kan vi säkerställa att du är den du utger dig för att vara.

Frakt med köpskydd

När du köper och säljer utrustning här på Foremarket och använder vår frakt tillkommer alltid köpskydd. Du sköter hela affären i meddelanden och betalningen går via vår betalpartner. Du som säljer skickar ingenting förrän köparen betalat och du som köper hämtar ut och kontrollerar varan innan pengarna förs över till säljaren. Tryggt och säkert för er båda.

Hållbarhet

Vi arbetar för att demokratisera golfen genom en ekonomisk och miljömässig approach. Vi vill sänka tröskeln för erfarna som nya golfare att hitta kvalitetsutrustning till ett bra pris.

Med Foremarket är framtiden för golf inte bara ljusare utan även grönare.

Vill du veta mer?

Vill du bli en partner eller har du frågor kring vår marknadsplats.

Kontakta oss idag!