Foremarket är sveriges största marknadsplats för kvinnliga golfare. Köp sälj begagnade golfklubbor och annan golfutrustning.

PRISSÄTTNING

Vi vill att du ska få det bästa möjliga priset för din begagnade utrustning, och vi arbetar hårt för att säkerställa att våra priser är så rättvisa och transparenta som möjligt. Är du inte nöjd med priset du får i vårt värderingsverktyg har du möjligheten att sälja direkt i vår marknadsplats utan kostnad.

HUR FUNGERAR DET?

1. Foremarket säljmodul
Vi använder en sofistikerad mjukvara för att övervaka tillgången och efterfrågan på 100-tals modeller av begagnade golfklubbor. Detta hjälper oss att beräkna ett rättvist pris för din utrustning, baserat modell och skick.

2. Modell
Den första faktorn vi tar hänsyn till är modellen av golfklubban. Vissa modeller är mer eftertraktade än andra, vilket kan påverka priset.

3. Skick
Skicket på din utrustning är också en viktig faktor. Vi tar hänsyn till skador, slitage och andra faktorer för att bestämma hur mycket din utrustning är värd.

4. Varför kan priserna ändras?
Priserna på begagnade golfklubbor kan ändras med tiden, beroende på efterfrågan och utbud. Om en viss modell blir mer eftertraktad kan priset stiga. Om en modell blir mindre eftertraktad kan priset sjunk

5. Vad kan du förvänta dig?
Vi gör vårt bästa för att säkerställa att våra priser är så rättvisa och transparenta som möjligt. När du skickar in din utrustning får du ett erbjudande som vi tror är ett rättvist pris för din utrustning, baserat på de faktorer vi har beskrivit ovan.

6. Vill du veta mer?
Om du har några frågor om hur vi prissätter begagnade golfklubbor är du välkommen att kontakta oss på info@foremarket.se